Welkom

Hallo iedereen,

Welkom op Simply Esmee.

Simply Esmee is een persoonlijke blog waar je alles kan terug vinden dat typisch mij (Esmee) is.
Je kan hier wekelijks terecht voor artikelen die over mijn leventje gaan , over doelen die ik voor mezelf afspreek om zo telkens een betere versie van mezelf te worden en over dierproefvrije producten .
Ik ben een enthousiaste, leergierige persoon met een eigen willetje dat haar best doet om de wereld rondom haarzelf en anderen tot een beter plaatsje te maken.
Zo heb ik mezelf aangeleerd om positief in het leven te staan en deze positiviteit zal je hier ook zeker terug vinden .

Ik ga mijn best doen om hier driemaal per week een artikel te posten. Dit artikel kan gaan over mijn dagelijkse avonturen , mijn hersenspinsels en over mijn liefde voor dierproefvrije producten.

Naast dit kan het zijn dat je hier af en toe een extra artikel zult vinden, maar om hiervan op de hoogte te zijn is het altijd makkelijk als je mij volgt via bloglovin en facebook (eventjes simplyesmee in de zoekbalk typen en je komt erop terecht!).

Indien je nog niet genoeg kunt krijgen van mij en mijn positiviteit , kan je me ook altijd volgen via instagram *instagram verslaafde ; check!*

Zo dit was een kleine leidraad om jullie te laten weten waar jullie aan toe zijn.

Heel veel leesplezier en tot de volgende keer!

Knuffel,
Esmee

One comment

Geef een reactie