Lichtpuntjes en meer #1

Een nieuwe blog betekent zoeken waar je naartoe wilt, welke artikelen je gaat plaatsen en hoe vaak. De eerste week heb ik jullie bedolven onder foto’s van mijn reisje naar Londen maar helaas , ondertussen ben ik al terug een week in mijn geliefde belgenland. Omdat ik hier ook vele lichtpuntjes verzamel , besloot ik deze te delen met jullie .
Vanaf nu kunnen jullie elke maandag hier een artikel vinden met mijn lichtpuntjes van de voorbije week.
Februari is al eventjes bezig dus daarom dat ik dit artikel ga besteden aan de lichtpuntjes van de voorbije maand. Volgende week kunnen jullie een artikel verwachten vol lichtpuntjes die over één week gaan. Nu jullie weten waar jullie aan toe zijn, is het tijd voor al mijn lichtpuntjes van de maand februari tot nu toe.

Enjoy <3 !

Een paar lichtpuntjes van eind januari 

 • Mijn diploma verpleegkundige behaald met grote onderscheiding (totaal onverwacht aangezien ik enkel droomde van onderscheiding) na 3,5 jaar hard werken. Genieten!
 • Talloze berichtjes ontvangen van mensen die trots op me zijn . Super fijn om te lezen allemaal!
 • Een boeket bloemen thuis bezorgd krijgen als cadeautje van de grootouders van vriendlief. Super lief ! Het doet echt deugd om dankzij vriendlief familie erbij te hebben dat trots is op me!

1 februari tot 6 februari

 • Een maand vakantie hebben aangezien ik pas begin te werken op 1 maart.
 • Op een avond verrast worden als ze een boeket bloemen leveren voor je. Een cadeautje van mensen die mij kennen van toen ik een kleine schattige baby was. Ze zijn super trots op mij en dat verdient een bloemetje volgens hun. Genieten!
 • Met een vriendin naar het ziekenhuis gaan om haar te steunen en zo een lichtpuntje te zijn voor haar. We maken er ineens vriendinnen-quality time van en praten en lachen de hele dag door. Als ik daarna te horen krijg dat ze het nog nooit zo fijn vond om naar het ziekenhuis te gaan , weet ik gewoon dat ik vandaag een toppertje was voor haar. (Maar dat is zij anders ook voor mij , dus ze verdient het!)
 • Diezelfde dag , plak ik in de auto mijn beste maatje: een wuppie met een verpleegsterhoedje .
 • Op een andere dag ga ik met de beste vriendin naar het waasland shoppingcenter. Eerst krijg ik van haar een mooi glazen beeldje in de vorm van een beertje met een hartje als cadeautje omdat ik eindelijk mijn diploma heb behaald. Zo vertelde ze het volgende erbij : in het begin was je een ruwe diamant en nu ben je een prachtige diamant geworden met een hartje van goud.
  Deze vriendin kent mij ondertussen 7/8 jaar en weet welke watertjes ik heb doorzwommen om te staan waar ik nu sta. Om dan te horen dat ze trots is op jou, doet super veel deugd!
 • In het waasland shopping center geniet ik samen met de beste vriendin van heerlijke pasta, een heerlijke verwenkoffie met baileys en een heerlijk ijsje. Altijd als we samen zijn vervliegt de tijd en staat ons mondje niet stil van het praten en lachen. Echt met alles kan ik bij haar terecht, zo ook met een nare situatie die ik de dag van m’n afstuderen heb gehad. Dankzij haar weet ik dat ik toch de juiste beslissing heb genomen en maakt dat dit makkelijker is om heel die nare situatie een plekje te geven. We spreken af dat we begin april (wanneer ik mijn eerste loon heb ontvangen) terug eens samen gaan shoppen want tja, waarvoor dient dat eerste loon anders?
 • De dag erna maak ik samen met mijn mama een heel fijne uitstap naar Antwerpen met de trein. Die dag wordt er goed afgelachen , zo ook met de conducteur (ik gaf de reisbiljetten af en ik zeg erbij dat er eentje van mijn mama is waarop ik de reactie kreeg : ja, voor het seniorenbiljet zie jij er nog wel te jong uit hé ) en wordt er ook genoten. Zo stoppen we eventjes bij lush (zodat ik mijn flesje eau roma water terug kan kopen en tooth fairy meeneem) , bij de ici paris xl (want ze hebben daar een urban decay counter en ik kan het mij niet laten om een prachtige lippenstift en setting spray te kopen) en ga ik naar In Finé om een cadeaubon te verzilveren (of hier een verslag van online komt weet ik nog niet goed aangezien ik eerst research ga doen of dit merk dierproefvrij is).
 • Terwijl ik bezig was met een parfumdegustatie in In Finé , ging mijn mama naar een winkel om een cadeautje voor mij te kopen. Zo kreeg ik van haar een prachtige pop die eruit ziet als een verpleegster. Dit krijg ik als cadeautje van m’n ouders omdat ze zo trots zijn op mij dat ik het heb behaald. Zo lief!
 • zaterdagavond met vriendlief samen onder de wol kruipen om de nacht erop te vertrekken naar Londen. Hmmm heerlijk om in zijn armen in slaap te vallen.

lichtpuntje1

7 februari tot 10 februari

Van deze dagen hebben jullie de lichtpuntjes al kunnen lezen in twee aparte artikels.

11 februari tot 20 februari

 • 6 nachten na elkaar in vriendlief zijn armen in slaap kunnen vallen. Dat verdient een groot lichtpuntje . Genieten!
 • Thuis zijn en genieten dat Richi terug bij mij is. Ik ga graag weg maar ik kom ook graag thuis voor deze kleine schat.
 • Nagenieten van al het moois van Londen, om een grote glimlach van te krijgen .
 • Zaterdag 13 februari was ik niet zo super (oververmoeid) maar een lichtpuntje is dat ik dan wel een super lief vriendje en ouders rond mij hebben dat mij op en top verzorgen.
  Dan is ziek zijn niet zo erg .
 • Op valentijn gaan we naar vriendlief thuis aangezien we de verjaardag van zijn mama gaan vieren. We eten raclette en dat is telkens genieten op zich (kaasaddict hierzo!).
 • Ook genieten : een dikke knuffel krijgen van vriendlief zijn zusje.
 • Een filmpje zien en ondertussen in vriendlief zijn armen liggen : dat is altijd genieten!
 • Beloven aan de ouders om deze week driemaal te koken. De recepten opzoeken en alles wat ik nodig heb opschrijven : wel fijn om te doen!
 • Deze week dan ook driemaal koken en toch horen dat het eten heel lekker is en dat ik meer mag koken (maar verwacht nu niet dat ik dat altijd ga doen hé!).
 • Naar mechelen gaan, super fijn geholpen worden in de planet parfum . Ik heb daar super fijne tips gekregen over hoe ik mijn wenkbrauwen moet doen en ben natuurlijk met de dipbrow pomade van anastasia beverly hills buiten gekomen . Stiekem probeerde de verkoopster mij ook andere producten te verkopen maar omdat er in grote uitroeptekens getest op dieren boven stond , ben ik hier niet op in gegaan. Maar hé, my eyebrows were on fleek! (Nu nog zelf proberen het zo mooi te verkrijgen en ik ben helemaal gelukkig!)
 • In de holland & barrett een klein cadeautje halen voor een vriendin (we zijn zondag naar een fijne vriendin gegaan die ik via instagram heb leren kennen. Omdat zij echt zo gastvrij en lief is had ik voor haar waxmelts gekocht en vriendlief had voor haar vriend chocolade gehaald. We konden echt niet met lege handen naar deze schatten gaan!).
 • Cadeautjes halen vind ik altijd zo leuk want ik geef graag en maak graag de mensen die ik graag zie gelukkig.
 • Donderdag beginnen met koken en opeens zien dat mijn mama de groentjes al had gesneden voor me. Ondertussen stond ik te koken én terwijl te praten met haar (terwijl ik normaal niemand anders in de keuken kan verdragen als ik aan het koken ben). Genieten!

 

lichtpuntje2

 

Zo dit zijn best een aantal lichtpuntjes, het artikel volgende week zal wel korter zijn (alhoewel je dat nooit weet). Zoals jullie merken heb ik al een hele fijne maand achter de rug.
Hopelijk was februari bij jullie ook net zo fijn?
Ik ga nog volop genieten van mijn laatste week vakantie want vanaf 1 maart begin ik met het grote mensen leven. Spannend!

Bedankt voor het lezen en hopelijk vinden jullie dit soort artikels net zo fijn als ik.

Tot volgende keer?

Groetjes,
Esmee

 

Oja vergeet me niet te volgen via bloglovin , instagram en facebook .
Je zou me er een groot plezier mee doen!

 

 

 

4 comments

Geef een reactie