Lush – Toothfairy

Hallo iedereen,

Sommige zullen het hebben gezien via mijn instagram account. Toen had ik een close – up foto genomen en gedeeld met de vraag wat dit is en of iemand het herkende.
Niemand herkende het , dus het wordt eens tijd dat ik jullie kennis laat maken met dit fijne product.
Namelijk toothfairy van Lush.

2

Toothfairy is poeder waarmee je je tanden kan poetsen. Dus je kan eigenlijk zeggen dat dit gewoon tandpasta is.
Zoals sommigen onder jullie weten heeft Lush ook andere middeltjes voor je tanden te poetsen maar deze waren vroeger enkel in tabletjes te verkrijgen. Deze tabletjes moest je dan in je mond stoppen en er op kauwen. Door met een natte tandenborstel hierover te gaan, kreeg je een schuim waarmee je je tanden kon poetsen.
Heel leuk en innovatief (erg handig om mee te nemen!) van Lush eigenlijk.

Hoe te gebruiken? 

Velen zullen denken: oké ja een poeder om je tanden te poetsen. Leuk, maar eeh Esmee, hoe gebruik je dit product eigenlijk?

Wel, je neemt je tandenborstel (ik gebruik hiervoor een manuele, met een elektrische heb ik het nog niet getest). Deze maak je vochtig en dan dip je eventjes in het poeder. Daarna poets je je tanden zoals je dit anders zou doen en je zal snel merken dat er schuim in je mond ontstaat. Echt leuk.

Een kleine tip: als je een klein potje hebt liggen thuis, doe daar een beetje van dit poeder in. Dan heb je geen reusachtige pot in je badkamer staan die je kan omgooien (ken jezelf zegt men dan…). Ik heb namelijk een klein leeg samplepotje van Lush hiervoor gebruikt en ik vind dat dit echt handig is.

 

Ingrediënten :
Calcium Carbonaat , Bietenpoeder (Beta vulgaris), Sorbitol, Lauroyl Sarcosine, Sneeuwvlokjes glanspoeder (Potassium Aluminium Silicate) , Titanium Dioxide, Pijlwortel (Maranta arundinacea), Kaoline, Sodium Bicarbonaat, Hydrated Silica, Aardbeien Extract (Fragaria vesca), Smaakstof, Citroenolie (Citrus limonum), Stevia (Stevia rebaudiana), Xylitol, Citral, Geraniol, Limonene

 

toothfairy

Wat vind ik van Toothfairy ?

Ondertussen heb ik toothfairy al eventjes uitgetest en ik vind het echt een fijn product. Ik was een beetje bang voor de smaak , die is even wennen als je de muntsmaak van een “gewone” tandpasta gewoon bent. Het smaakt niet poederig, niet overdreven naar snoepjesaardbeien maar ja het smaakt op een fijne , neutrale manier naar aardbeien. Ik kan het niet beter omschrijven.
Ook dacht ik dat mijn tanden er gingen uitzien als een discobol met de glittertjes in het product maar dat is ook niet waar. Het schuimt heerlijk in m’n mond en het feit dat ik mijn andere tandpasta’s ondertussen aan de kant heb laten liggen zegt ook veel.

Eindconclusie : 

Product: Ik vind dit een zeer fijn product dat niet moeilijk is in gebruik. Zelf ben ik al een grote fan van de meeste producten van Lush en dat is met dit product niet anders.
Voor de smaak zou ik zeggen : ga naar je plaatselijk lush filiaal en vraag eerst een sample, zodat je dit fijne product toch eens kan testen.
Merk : Lush test niet op dieren en ingrediënten worden door derden ook niet op dieren getest . Voor meer info raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van naoki . Deze heeft fijne lijsten met merken die wel/niet op dieren testen.
Prijs: 7.95 € voor een potje van 35 gram.
Aanrader of tegenvaller? Aanrader! Als je het nog niet in huis hebt, raad ik je aan om NU naar je dichtsbijzijnde lush filiaal te gaan of dit te bestellen via lush.nl .

Bedankt voor het lezen!

Groetjes,
Esmee

Oja vergeet me niet te volgen via bloglovin , instagram en facebook .
Je zou me er een groot plezier mee doen!

4 comments

Geef een reactie