Lush – Bouncy Bunny

Hallo iedereen!

Vandaag ga ik een super leuk (en schattig) product reviewen uit de paascollectie van Lush.

20160223_165622

Zoals jullie zien gaat het namelijk over Bouncy Bunny !
Bouncy Bunny is een heerlijke douchejellie waarvan de geur omschreven wordt als volgend : “ Brazilliaanse sinaasappelolie is verkwikkend en zorgt gegarandeerd voor een goed humeur “.

Oké, een goed humeur wie wilt dat nu niet? Zelf vind ik de douchejellie erg naar verse sinaasappel ruiken en niet naar snoepjes sinaasappel en ik vind dit echt heerlijk!
Normaal gebruik ik een showerpuff voor mijn douchejellies maar voor dit schatje maak ik graag een uitzondering en gebruik ik hem puur, zonder een showerpuff.
Daarvoor is hij klein genoeg en niet onhandig. Het schuimt niet heel hard , maar dat vind ik zelf niet erg. Zelf heb ik liever een product dat hydrateert dan dat schuimt , nu heb ik ook een zachte huid en heeft mijn huid geen nood aan een dagelijkse bodylotion , maar ik vind zeker niet dat het mijn huid uitdroogt.

 

20160223_165709

De ingrediënten zijn :
Glycerine , Alfalfa infusie (Medicago sativa), Natrium Laureth Sulfaat , Propyleen Glycol , Carrageen Extract (Chondrus crispus), Braziliaanse Sinaansappelolie (Citrus sinensis) , *Limonene , Titanium Dioxide, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Kleurstof 14700 , Methylparabeen, Propylparabeen

Zoals je op bovenstaande afbeelding ziet is mijn showerjellie op 27/01/2016 gemaakt en wordt er mij aangeraden om deze op te gebruiken voor 27/03/2017 . Het feit dat Lush dit altijd op zijn verpakkingen zet , vind ik één van de overtuigende redenen en zorgt altijd voor pluspunten bij mij!

20160223_165911

Zo , nu heb ik al heel veel verteld over het schatje zelf en op de foto hierboven kan je hem in werkelijkheid zien.

Eindconclusie:
Product: Ik denk dat je al snel door hebt dat ik echt fan ben. Ik vind zowel de vorm als de geur echt geweldig en ik ben erg blij dat ik hem in huis heb gehaald!
Merk: Lush test niet op dieren en ingrediënten worden ook niet door derden op dieren getest. Wat ook heel fijn is aan Lush is dat ze toch hun best doen om zo goed mogelijk te zijn voor het milieu. Zo kan ik dit potje (met 4 andere potjes) omruilen in een Lush-winkel voor een gratis gezichtsmasker en worden deze potjes met z’n allen gerecycleerd. Top!
Prijs: €6.95 voor een potje van 90 gram
Aanrader of tegenvaller? Duidelijk een aanrader. Ik raad je echt aan om NU naar Lush te gaan en dit schatje te kopen of te bestellen want hij is echt geweldig! Bestellen kan via lush.nl

 

Bedankt voor het lezen!
Groetjes,

Esmee

2 comments

    • esmee says:

      Dan zou ik , als ik jou was , de andere producten ook een kansje geven haha :D. Maar de lipscrub is inderdaad zeer fijn! Welke gebruik je toevallig ?

      Bedankt voor je reactie ❤

Geef een reactie