Lichtpuntjes en meer #2

Hallo iedereen !

Ondertussen zijn we al de tweede week van Maart (wat vliegt de tijd!) en is het twee weken geleden dat ik jullie mijn lichtpuntjes heb laten zien. In de voorbije twee weken heb ik nog mogen genieten van een weekje vakantie en ben ik gestart met werken. Je zal snel merken dat deze twee weken vol lichtpuntjes waren voor mij.
Ben je ook benieuwd? Lees dan snel verder!

Zondag 21 februari 2016 – dinsdag 23 februari 2016

 • Zijn we naar een super lieve vriendin gegaan , die ik via instagram heb leren kennen. We gingen samen vieren dat ik was afgestudeerd én al werk had gevonden.
 • Verwend worden met een prachtige cadeau (een fles martini brut op een heel creatieve manier ingepakt. Foto zien jullie zowiezo via mijn persoonlijk instagram account ) én een prachtige zelfgemaakte kaart . Je merkt dat beide met zoveel liefde is gemaakt. Echt prachtig!
 • Het hondje van deze vrienden dat echt zoooo lief is. Vriendlief en ik zijn er meteen verliefd op geworden (maar hé, Richi blijft mijn grootste liefde!)
 • Met deze vriendin uren praten over beauty, verzorging, bloggen en andere zaken. We gingen kaasfondue eten en rond 16 uur zaten we nog in de keuken te praten.
 • Door deze vriendin nog verwend worden met een prachtige blush van Sleek en twee kleine flesjes parfums van Rituals (de lichtroze gaat snel verdwijnen in mijn handtas zodat ik mijn fullsize flacon niet moet meesleuren.
 • Dankbaar zijn voor deze geweldige vrienden. Echt waar. Deze mensen hebben een hart van goud en dat is zoo fijn om te merken. Veel liefde voor hun!
 • Maandagochtend heel vroeg opstaan om te helpen in een middelbare school in Gent om geld in te zamelen voor Pirlewiet Vzw .
 • Nog maar 3 minuten tijd hebben voor de trein vertrekt en er toch in slagen om toch snel nog een koffie te halen! (het was 6.30 u dus ik had echt nood aan koffie!)
 • Jong van leeftijd geschat worden en in de middelbare school te horen krijgen van een leerkracht dat de leerlingen pas om 8.20 uur naar de klas mogen en niet eerder (gelukkig werd ik snel gered door mijn mede – geldinzamelaar ! )
 • Daar een presentatie geven voor 100 man en ondanks de bibberende handjes er het goed vanaf brengen! Trots op mezelf!
 • Dan had ik toch nog tijd om eventjes langs mijn favoriete winkel te gaan. Namelijk Lush. Toen ik daar binnenkwam regende het enorm hard waardoor het geweldige personeel daar zei dat ik mijn jas even mocht laten drogen. Ondertussen werd ik wel verleid om het liefste konijntje ooit te proberen met het gekende gevolg vandien 😉
 • In Lush Gent een geweldige babbel hebben over een secret-verjaardagsproject én over Star wars. Echt geweldig!
 • Met als gevolg dat het mij zelfs niet meer uitmaakte dat het regende , zo gelukkig was ik buiten gekomen!
 • In Gent echt zin hebben in neuzekes en een zakje willen kopen. Bleek dat een klein zakje 3 euro koste en ikzelf had maar 2 euro mee. Toch was de verkoper SUPERLIEF en kreeg ik voor 2 euro een klein zakje mee!
 • In een rustige trein met een koffie zitten ,onderweg naar huis
 • Telefoon krijgen van het werk en horen dat je echt welkom bent in het team!
 • Een lieve papa hebben die je deze dag met plezier ’s ochtends naar Mechelen doet voor de trein én je ’s avonds ook komt halen aan het station van Mechelen.

 

PicMonkey Collage

Woensdag 24 februari 2016 – zondag 28 februari 2016

 • Met de trein naar Leuven gaan om daar af te spreken met de lieve Sandra van Miss Paperfection.
 • Daar eerst naar een leuk cafétje gaan om de lekkerste koffie ooit te drinken. Een café latte met manon-pralinnetjes van Leonidas. Heaven zeg ik u!
 • Daarna neemt Sandra mij mee naar de kruidtuin van Leuven.
 • Genieten van bepaalde bloemetjes dat openstaan en opeens besef ik dat ik dit meer moet doen! Wordt vervolgd!
 • Outfitfoto’s trekken samen met Sandra en veel plezier hebben !
 • Daarna een lekker hautedog gaan eten in Würst met een lekkere home-made lemonade. Ikzelf koos voor de smaak citroen en dit zou echt mijn favoriete drankje worden in de zomer. Zo fris en lekker!
 • Samen op ontdekkingstocht gaan voor een mooi hoedje van Sandra én erin slagen. Zij gelukkig, ik gelukkig!
 • Waarop we besluiten dat dit gevierd moet worden met een lekkere koffie! Deze keer besluit ik voor met mijn beide voetjes op de grond te blijven en een café latte te kiezen met een peperkoekenhartje. Deze is ook lekker maar die met manon-pralinnetjes blijft toch de beste…
 • Met een fijn gevoel de trein opstappen naar huis.
 • Zaterdagavond in slaap vallen in de armen van vriendlief! Heerlijk!
 • Zondag naar de zwarte markt in Tessenderlo gaan met de oudjes en vriendlief. Genieten!
 • Daar een item van mijn verlanglijstje kunnen schrappen : een monchichi-sleutelhanger (gekregen van vriendlief !)
 • & daar een prachtige handtas krijgen van mijn ouders omdat ik dinsdag begin met werken. Zo lief!
 • Na de zwarte markt te hebben bezocht , een stopje doen in een winkel waar ze een gedeelte hebben met allemaal tweedehands spullen.
 • Daar vond ik een prachtige armband voor een heel fijn prijsje

PicMonkey Collage1

Maandag 29 februari 2016 – zondag 6 maart 2016

 • Genieten van een laatste dagje vrij voor ik begin met werken.
 • Naar de bioplanet gaan en een boek zien dat ik ooit wil kopen. Om de titel niet te vergeten, trek ik er een foto van.
 • Daar ingrediënten kopen om zelf deodorant te maken . To do vind je hier.
 • Genieten van een zalig bubbelbad én door trucjes van Ohfashion heb ik nog nooit zoveel bubbels gehad als nu!
 • Beginnen met mijn allereerste werkdag én super trots zijn dat ik vanaf nu een prachtige mooie badge mag dragen.
 • Goed begeleid worden op het werk en mij al meteen thuis voelen (ik heb hier eerder mijn eindstage gedaan, vandaar dat het nu niet mega onwennig is).
 • Van twee patiënten (op nog geen kwartier tijd) de vraag krijgen: en hoe lang moet je nog studeren?
 • Verschillende berichtjes van vrienden en familie krijgen waar in ze me heel veel succes wensen met mijn allereerste werkdag. Zo lief!

PicMonkey Collage2

 • Zaterdag een bloggersmeeting hebben voor de eerste keer. Spannend.
 • Met de bus naar Mechelen gaan & je twee keer kunnen haasten voor de bus. Eerst in het opgaan (en dan opgelucht zijn om te horen dat de brug juist omhoog gaat en je dus nog tijd hebt om te wandelen naar de halte) en in het teruggaan (omdat het zo gezellig was!).
 • Daar Karin en Lynn leren kennen. Twee supervrouwen waarvan ik zoveel kan leren qua bloggen . Het zijn echt twee dames met een geweldige persoonlijkheid!
 • Daar Sandra ook terug zien! Altijd heel leuk!
 • Samen met z’n allen in Foom een koffie gaan drinken (super fijn plaatsje in Mechelen!)
 • Daarna Mechelen verkennen en gaan window-shoppen bij Simple Comme Bonjour .
 • De vraag van een winkelier krijgen : zijn jullie bloggers?
 • Volop thee herontdekken . We gingen met z’n allen Simon Lévelt binnen, hadden het voornemen om niets mee te brengen en faalden allemaal.
 • Bij Simon Lévelt thee ruiken en wanneer we iets lekker roken , het doorgeven aan mekaar. Zalig!
 • Andere leuke hotspots ontdekken zoals Lilly’s (en daar een prachtige armband gekocht! Liefde!)
 • Eindigen met een thee en een lunch bij mona’s toast and tea (echt een aanrader voor de theeliefhebber!)

PicMonkey Collage3

 • Wakker worden om 7.30 uur en het gevoel te hebben voldoende te hebben geslapen. Heerlijk!
 • Een productieve ochtend hebben voor mezelf: mij verzorgen, naar de bakker gaan, eten, met Richi wandelen. Uitzonderlijk voor mijn doen maar echt zalig.
 • Wandelen met Richi is een apart lichtpuntje op zich! Genieten !
 • Naar vriendlief gaan en daar super lekker eten !
 • rond 17 uur dit artikel typen en er enorm veel plezier aan beleven!

picmonkey4

 

Zo dit waren lichtpuntjes van twee weken. Best wel veel vind ik toch? Zelf merk ik wel dat wanneer ik het bijhoud per dag voor mezelf , dat het er nog meer kunnen zijn als ik wil. Misschien wel iets leuks om iets rond te doen in de toekomst. Wat denken jullie?

Zijn er bij jullie ook bepaalde lichtpuntjes die jullie misschien willen delen? Het mag altijd! Ik hoor ze graag!

Bedankt voor het lezen!

Groetjes,
Esmée

5 comments

  • esmee says:

   Haha ja ik denk het :D. Gelukkig dat ik mijn mooie bage heb als bewijsje .
   Jaa wandelen met Richi is echt zalig maar inderdaad , het komt er nu minder van :(. Maar in plaats daarvan geef ik hem nog meer knuffeltjes als ik thuis ben (soms denk ik dat die blij is als ik ga werken zodat hij rust heeft dan :-p haha) xx

Geef een reactie