Review: Wat maakt je mooi – valentijnspakket

hoofdfotowatmaaktjemooi

Hallo iedereen !

Ondertussen is het al 9 maart en ligt valentijn al eventjes achter ons dus komt deze review eigenlijk veel te laat voor de romanticussen onder ons die hun geliefde met dit pakket willen verwennen.
Gelukkig was mijne romanticus wél op tijd en had ik dit fijne pakket van hem gekregen als klein extra cadeautje voor mijn valentijn. Hij wist namelijk dat ik enorm benieuwd was naar de producten van watmaaktjemooi en vond dit de ideale manier om mij er kennis mee te laten maken. Ik ben na valentijn meteen begonnen met alles grondig te testen zodat ik nu een fijne , maar toch , eerlijke review kan schrijven. Als je nieuwsgierig bent naar deze producten en mijn mening erover, lees dan snel verder!

watmaaktjemooi1

Het valentijnspakket bevat volgende producten:

  • 3 wax melts
  • 4 solid scrubs in hartvorm met een scrub-handschoen
  • een wax brandertje (in een schattige hart-vorm)
  • een shower scrub in Sweet Strawberry
  • een fluffy body butter in All about love
  • een Salt shaker in Passion Potion
  • 3 lieve kaarten om je geliefde mee te verrassen

 

watmaaktjemooi2

Waxmelts : 
Er zitten drie lieve waxmelts in . Twee in de vorm van een hartje en één in de vorm van een bloemetje. Qua geur vind ik ze moeilijk te omschrijven zelf.
De oranje vind ik zelf naar soort sinaasappel ruiken (ik moet meteen denken aan siroop die ik kreeg toen ik klein en ik ziek was, namelijk Junifen) , van deze geur ben ik niet echt fan.
De groene heeft een kruidige geur maar verder vind ik hem moeilijk te omschrijven. Deze vind ik echt heerlijk voor in de winter.
Daarnaast heeft het blauwe hartje mijn hartje gestolen. Deze geur is erg fris en vind ik echt heerlijk!

Er staan ook kleine instructies op de verpakking.
‘ Let altijd op de volgende punten bij het branden van kaarsen en/of waxmelts:
* Zorg ervoor dat de ruimte bovenin niet te vol is zodat de vloeistoffen kunnen overlopen.
* Zet je wax/oil burner altijd op een veilige plek en buiten bereik van kinderen en huisdieren.
* Laat een wax/oil burner nooit zonder toezicht branden of in de buurt van brandbare stoffen of materialen.
* Wil je een nieuwe waxmelt gaan gebruiken? Verwarm dan je brander 1 à 2 minuten met de oude waxmelt. Deze zal snel aan de onderzijde zacht worden zodat je hem kunt verwijderen. Veeg restant van de wax af met een tissue. Je brander is nu weer klaar voor een nieuwe waxmelt.

Wat ik vind van de waxmelts? Ik vind het erg fijne producten en wanneer ik een bestelling bij watmaaktjemooi zal plaatsen, zal ik hier dan ook een paar van in mijn mandje leggen. Wat ik helemaal fijn vind is dat ik meerdere keren kan gebruiken door ze in kleinere stukjes te snijden.

watmaaktjemooi3

Solid bodyscrubs met scrubhandschoen:

Deze kleine hartjes zijn echt een genot voor je huidje in de winter. Het zijn kleine hartjes met een grove inhoud. Als je ermee over je vochtige huid gaat, in ronddraaiende bewegingen , en je spoelt je daarna af heb je een zeer zachte huid als resultaat. De rode hartjes ruiken zeer fruitig en de witte hartjes hebben een zeer zachte neutrale geur.
Combineer je deze met de bijgeleverde handschoen , heb je zeker een zachte huid als gevolg.

Ingrediënten: Suiker, sheaboter zeep, Prunis Dulcis, Parfum, Mica, Decoratie. 

Mijn mening over deze solid bodyscrubs : Ik vind ze erg fijn, zeker ook door de grootte (ze zijn niet onhandig om te gebruiken) en ze maken mijn huid erg zacht zonder pijn te doen (wat je bvb bij zoutscrubs wel hebt).

 

watmaaktjemooi4

Salt Shaker in Passion Potion:

Oké, wees nu eerlijk. Ziet deze verpakking er niet geweldig uit? Een shaker met badzout en bathmelts (want dat is wat er in zit). Hoe leuk gevonden!
Dus zoals ik al heb verteld zit er royaal zakje badzout in en drie bathmelts om je bad net iets specialers te maken.

De omschrijving van deze shaker is als volgt:
Shake it baby & get in the mood for love. Zeezout vermengd met aromatische essentiële oliën ontspannend voor body & mind. Strooi een handje vol (100 gram) in je warme badwater en voor extra luxe één van de bath melts. Zak onderuit en relax to the max.

Dan nu over de geur: Heerlijk! Het gaat raar klinken, maar als ik het badzout ruik moest ik opeens aan Lush denken. Wat bij mij dus een heel goed teken is haha 😀 ! De bathmelts ruiken gelijkaardig maar zachter.

De ingrediënten:
Het badzout: Sodium chloride, Cananga Odorate, Citrus Limonum, Citrus Sinensis, *Limonene, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Benzyle Salicylate, *Farsenol, *Citral, *Geraniol, *Benzyl Alcohol, *Eugenol, CI 18050, CI 16255. *: Naturally occuring in Essential Oils

Bath Melt: Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao, Citric Acid, Mica, Fragrance.

Mijn mening over deze Salt Shaker: Dit is heerlijk. Pure verwennerij in een bekertje. Wanneer ik echt nood heb aan een ontspannend bad, neem ik dit erbij en ik kom er relaxed uit. De geur is heerlijk en mijn huid voelt niet trekkerig aan (dat heb ik soms wel na sommige baden met andere producten).

 

watmaaktjemooi5

All about love – Fluffy body butter:

Oké , eerste indruk: Oh my god it is sooo fluffy! Echt , als je dit potje opendoet zie je hoe fluffy en zacht dit is. Het is zoo fluffy dat ik eerst niet goed durfde om eraan te komen. Echt zacht.
De geur: hemels. Zacht maar fris maar ook niet té fris (ik maak het moeilijk hé! Sorry!). Het is een ideale geur voor het slapengaan vind ik. Voor in de dag, verkies ik namelijk een geurloze bodylotion zodat het niet botst met mijn parfum van die dag.
Ik heb deze body butter uitgebreid getest en ik kan je zeggen dat hij heel voedend is! Mijn huid is eerder normaal en voor mij is hij zelfs al een beetje hevig. Als ik deze aanbreng, voelt de dag erna mijn huid heel zacht maar ook een tikkeltje vet waardoor ik deze body butter om de dag gebruik. Dit is dus de ideale body butter voor drogere huidjes.

Ingrediënten: 
Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera, Prunis Dulcis, Oryza Sativa, Cornstarch, Fragrance, Mica . 

Mijn mening: een heerlijke body butter die voor de drogere huidjes een topper is! Voor mezelf vind ik hem iets te voedend maar desondanks gebruik ik hem toch graag. Ondertussen is mijn potje al voorbij de helft en blijf ik hem graag verder gebruiken tot hij op is. Qua looks en geur is het echt een topper (het is net alsof je boter op je huidje smeert maar dan nog beter!). Wat ook leuk is: er werd een houten lepeltje bijgeleverd zodat je dit product op een hygiënische manier kunt gebruiken. Top!

 

watmaaktjemooi6

Sweet strawberry shower scrub smoothie :

Aardbeienijs maar dan voor in de badkamer. Zo is de geur vind ik. Echt puur aardbeienijs. Heerlijk! Normaal ben ik niet zo voor fruitige geuren maar deze kan ik best waarderen (zeker omdat ik als kind verzot was op aardbeienijs!). De geur is roze en daarmee scoor je altijd punten bij mij!

Het is een zeer zachte scrub met een fijne korrel. Normaal waardeer ik dit niet zo zeer (ik zweer trouw bij mijn geliefde grove suikerscrubs ) maar deze is eigenlijk ideaal om te gebruiken tussen twee grovere scrubbeurten door, om toch een zachte huid zonder té veel te zijn voor je lieve huid.

De ingrediënten: Sugar, Aqua , Glycerin, Cocos Nucifera, Prunus Dulcis, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Fragrance, Mica. 

Wat er verder ook opstaat is dat het SLS vrij is. Interessant voor degene die er op letten en voor mezelf is dit altijd mooi meegenomen.

Mijn mening over de Sweet Strawberry Shower Scrub Smoothie; Een heerlijke bodyscrub die ervoor zorgt dat je een zomers gevoel hebt. Maakt je huid lekker zacht zonder té grof te zijn. Een echte topper als je het mij vraagt!

 

Mijn eindconclusie over heel dit valentijnspakket : Een heel tof pakket. Mooie inhoud dat zeer goed bij mekaar past. Heb je nood aan een echte relax avond? Laat een waxmeltje branden, laat je bad vol lopen en doe er de heerlijke Salt Shaker bij (eerst badzout en dan een lekkere bath melt). Duik in je bad , geniet van de geur. Gebruik de Sweet Strawberry Shower Scrub Smoothie als je een zachte scrubbeurt wilt of gebruik een lieve solid bodyscrubje als het ietsje meer mag zijn. Wanneer je helemaal relaxed bent, smeer je lichaam in met de heerlijke All about love fluffy body butter voor op en top hydratatie en klaar ben je ! Wat je daarna doet, is helemaal aan jezelf natuurlijk!

Zorgt dit pakket ervoor dat ik in de toekomst zeker eens bij watmaaktjemooi wil bestellen? Goh, ik denk dat als je mijn verlanglijstje van Februari hebt gezien, dat je het antwoord al weet 😉 . Dankzij dit pakket is mijn nieuwsgierigheid helemaal gewekt en ga ik zeker in de toekomst eens bestellen (maar best eventjes sparen zodat ik ineens een grote bestelling kan doen , hoe meer van deze heerlijkheid , hoe liever!)

Het valentijnspakket kan je helaas niet meer bestellen maar de website van watmaaktjemooi staat vol met andere mooie (gelijkaardige) producten dus het is zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Als je vragen hebt rond producten, kan je het ook altijd aan de eigenares vragen, zij doet haar best om je vragen snel te beantwoorden en je verder te helpen.

Nog een heel leuk maar belangrijk detail : Al deze producten zijn namelijk NIET GETEST OP DIEREN! Nog een goed excuus om zo snel mogelijk te bestellen daar dus!

Trouwens heeft iemand van jullie al bij watmaaktjemooi bestelt? Zo ja, wat dan en wat vind je ervan?

Bedankt om te lezen!

Groetjes,
Esmee

This entry was posted in review.

Geef een reactie