Project Empty

Hallo iedereen!

1 april, de start van een nieuwe maand maar ook de start van een nieuw project!
Vorige maand kwam Stephanie (van bunnywunnie8) af met het idee van een project empty te houden onder bloggers en instagrammers.
De bedoeling ? Producten uitkiezen waarvan je zegt ; die wil ik echt is hoognodig op maken en die dan daadwerkelijk opmaken. Zo word je bewust van wat je hebt en maak je plaats voor nieuwe producten!
Het project start vandaag tot en met eind juni. Zo heb je ineens plaats gemaakt voor allemaal zomerse producten ;-).

Maar hé, ik zou Esmee niet zijn als ik er mijn eigen draai niet aan zou geven. Zo heb ik in mijn stash al mijn producten nagekeken en de producten waar van ik zeker ben dat ze getest zijn op dieren en waarvan ik minder zeker ben , eruit gehaald en ergens op een kast gezet. Hiervan heb ik een aantal producten uitgekozen die ik wil opmaken en wanneer één er van is opgemaakt , wordt deze vervangen door een ander product. Zo wil ik tegen eind juni echt een hele hoop hebben opgemaakt.
Echter ga ik dit project blijven doorgaan tot echt al deze producten op zijn. Ik wil gewoon van deze producten af , simpel…

Om het nog een tikkeltje moeilijker te maken ga ik dan ook een no-buy aan! Hoe ik het ga volhouden, ik weet het niet… Maar waar een wil is , is een weg hé!

Als je benieuwd bent ,op welke producten ik mij nu ga focussen, lees dan snel verder!

 

20160331_101904

Als eerste wil ik dit duo van Andrélon opmaken. Vele zullen nu denken van huh , Andrélon, wordt dat getest op dieren? Wel lieve schatjes, of Andrélon zelf test op dieren , dat weet ik niet met zekerheid. Maar wel weet ik dat Andrélon van Unilever( het bedrijf waar Dove e.d. ook bij horen) is en voor mij is dat al een no-go …

20160331_101943

Dan wil ik graag deze reinigingsmelk opgebruiken van Roc. Gelukkig is het maar een klein flesje van 60 ml maar toch moet het plaats maken voor een product dat ik wel met liefde ga gebruiken.
Daarnaast staat een flesje reiningsgel van Clarisonic (30ml). Ik kan niet met zekerheid zeggen of Clarisonic op dieren test maar ik kan ook niet met zekerheid zeggen dat ze niet op dieren testen. dus hup, opgebruiken en weg ermee!
Als laatste zie je een deodorant roller van Yves Rocher. Yes , my dear , Yves Rocher test op dieren. Had je niet verwacht zeker? Helaas , wilt Yves Rocher verkopen in China en dan moet je verplicht op dieren testen. Spijtig want Yves Rocher is een heerlijk merk waarvan ik met pijn in het hart afstand van neem!

20160331_102014

Bovenaan zie je een bodyscrub van Obey Your Body ; ik weet niet of het getest word op dieren, maar ik weet wel dat ik deze pot bijna 2 jaar heb en dat deze dus dringend is moet opgemaakt worden. Op één of andere manier vergat ik deze altijd en daar komt nu verandering in!. Ik moet zeggen dat ik het niet erg vind om deze te gebruiken , aangezien hij heerlijk is!
Daaronder zie je een handcréme van Yves Rocher staan: Deze heb ik al te lang in gebruik dus het wordt tijd dat deze opgeraakt. Niet dat het een probleem gaat zijn , aangezien handcréme mijn beste vriendje nu is!
Dan zie je een duo van Si (Giorgio Armani): een douchegel en een bodylotion . Heerlijke producten die ik heb gekregen van een vriendin. Hiermee wil ik eventjes duidelijk maken dat ik niet kieskeurig ben qua producten die ik krijg van vrienden , aangezien ze die geven aan mij om mij plezier te doen. Dus dierproefvrij of niet,  I don’t care. De lieve bedoeling erachter is wat telt.

20160331_102142

Dan als laatste wat ik moet opmaken: deze voetenbalsem van Yves Rocher. Wanneer het weer minder is, verwaarloos ik mijn voetjes enorm en hier moet ik iets aan doen. Vandaar dat ik me ga voornemen om deze op te gebruiken. Het feit dat ik nog andere voetcréme’s heb die op moeten, zeg ik er wijselijk niet bij ;-).

 

Gelukkig moet ik dit project niet alleen doen, want anders ging ik nu al falen , geloof mij! Dit project doe ik samen met verschillende lieve bloggers en instagrammers!

Degene dat samen mee doen met mij zijn:

Zo , als je mijn emptie avontuur wilt volgen, heb ik eventjes een apart instagram account gemaakt. Je kan mij hier vinden!

Wens me succes zou ik zeggen!

Groetjes,
Esmee

One comment

Geef een reactie