Simply talks: werken dat je leven ondersteboven haalt en de roze bril

Hoi iedereen!

Neen, ik ga niet beginnen met : ooh sorry, het spijt mij zo hard, ik schaam mij zo hard dat ik al “eeuwen” niets meer van me heb laten horen. Sorry guys, want eerlijk? Daar zitten jullie ook niet op te wachten 😉 .

Wel ga ik “again” eens eventjes hebben over hoe dat werken mijn leven heeft ondersteboven gehaald , mijn roze bril die ik vanaf nu probeer 24/24 uur, 7/7 dagen op houd en mijn “portie zelfvertrouwen ” *eventjes stoefen, nee hoor!*.

Want , ja , een blog dat over je leven gaat , over hoe je alles doet met veel liefde (of toch probeert) , daar horen dit soort artikelen thuis. *hiephooy*.

Werken dat je leven ondersteboven haalt

Werken iets dat sinds 3 maanden geleden enorm belangrijk is. Waar ik eerst dacht dat school een opslorper van tijd is, moet ik eerlijk bekennen dat werken er ook iets van kan. Als student had ik nog een redelijk ritme . Ik moest regelmatig op stage , ja met de nodige vroege’s en late’s , en als ik thuis kwam had ik altijd werk . Maar nu ik werk, merk ik echt helemaal dat een dag voor mij 48 uur nodig heeft, zeker als ik alles gedaan wil hebben op een dag.
Dit komt gewoon doordat ik nu in drie shiften sta. Vroege’s , late’s en zelf nachten (handig voor inspiratiemomentjes zoals dit artikel! Terwijl ik dit typ is het 5 uur in de ochtend, heb ik 2 liter koffie binnen en mijn collega’s het bloed onder hun nagels gehaald door hun lastig te vallen *dat laatste, just kidding 😉 *.

Daarnaast heb ik ook een vriend (dat ook aandacht wilt…), een geweldig lief hondje (dat NOG meer aandacht eist), lieve ouders (vul zelf in wat je denkt dat er komt :-p ) en “probeer ” ik een sociaal leven te hebben. Ik zeg erbij probeer. Weet je wat dan nog het erge is ? Mijn vriendinnen hebben nu al zoiets van: hé, ik zie u niet meer maarja dat is niet moeilijk hé met u werk…

Gelukkig is mijn werk echt mijn passie. Dat merk ik echt als op de werkvloer sta (of zit zoals nu…) . Ik heb fijne collega’s (echt schatjes, no joke!) , lieve patiënten (soms ook minder lieve maar dat is echt minimaal…) en ik doe m’n werk super graag. Zelf ga je mij wel niet horen zeggen dat ik mijn werk super goed doe *want eigen stoef stinkt nu eenmaal* maar ik doe mijn job goed, juist doordat ik hem graag doet. En weet je wat lieve schatten? Dat is tegenwoordig echt een luxe! Een job hebben dat je graag doet. Dus ik geniet hier optimaal van en ik begin zelfs ambitie te krijgen (zou graag zo snel mogelijk mijn bachelor in de verpleging halen).

” Do what you love and you never have to work ”

De roze bril .

Weet je dat je sinds kort (of al eventjes) op facebook een korte beschrijving van jezelf kunt maken? Ik heb dit dan is op een dood moment gedaan en mezelf omschreven als een kleine wereldverbeteraar met een roze bril want het glas is halfvol.
Nog al is over nagedacht hé!

Eerlijk gezegd, dat is gewoon ook wel zo. Zo verbeter ik de wereld met enkel producten te kopen die niet getest zijn op lieve dieren én denk ik erover om eens een challenge te doen à la project natural beauty (link!) : x days of zwerfies. Zelf ben ik aan het denken om dit 30/60/100 dagen te doen. Ben nog aan het twijfelen… Zin om mee te doen? Graag! Eens ik eruit ben hoeveel dagen, laat ik het jullie zeker weten!

Daarnaast mijne roze bril: ooh mannekes, die zie ik zooo graag. Het leven positief bezien, iets dat moeilijk is in het begin maar eens je het kan, wauw, echt geweldig. Oké, ik geef toe… Soms waait mijne roze bril wel eventjes weg maar ik probeer hem dan zo snel mogelijk te vangen en terug op mijn neusje te zetten waar hij hoort.

Positief denken is voor mij echt een geluk geweest. Goede vrienden weten welk traject en niet zo fijne gebeurtenissen er in mijn leven hebben afgespeeld, en juist door het positief denken , heb ik mezelf er goed doorgeslagen .

Als jullie nood hebben aan tips or tric’s voor deze roze bril, laat maar weten!

Verder ben ik terug begonnen met productfoto’s te maken en heb ik een resem producten die ik met veel liefde aan het uittesten ben voor jullie . Dus komende tijd kunnen jullie je verwachten aan nieuwe reviews! Yeey!

Zo , en  hoe is het eigenlijk met jullie?

 

One comment

Geef een reactie