Review: Lush – Handy Gurugu

Hallo iedereen,

Vorige week  reviewde ik de heerlijke salted coconut handscrub en toen gaf ik al aan een heerlijke handcrème te gebruiken erna. Wel welke dat het is op dit moment, laat ik jullie in dit artikel zien :

20160212_145706

” De handy gurugu handcreme is een rijke , boterachtige creme gemaakt voor mensen die nood hadden aan een stevigere handcreme dat gemaakt is voor handen die afzien van het werken “. Dit is ongeveer wat er op de bovenkant van de verpakking staat en wat lush dus ook zegt. Deze handcreme was mij aangeraden in Londen , toen ik vertelde nood te hebben aan een handcreme die echt goed voedend is aangezien ik als verpleegkundige continu mijn handen ontsmet en ze hierdoor “uitdroog”.

20160212_145827

Ingrediënten:

 

Wanneer je het deksel van de pot haalt, zie je meteen een stevige boter. Toen ik er voor het eerst met mijn vinger inging om een beetje handcreme te nemen, voelde het ook zo aan. Qua textuur is het te vergelijken met een body butter. Heerlijk! De geur is … en vind ik op zich wel lekker! Ik merk dat ik in de dag wel eerder geneigd ben om een dun laagje aan te brengen, dan trekt deze snel in en kan ik verder met mijn taakjes. Maar ’s avonds voor het slapen kies ik dan eerder voor een lekkere dikke laag . Tijdens mijn schoonheidsslaapje *ahum!* heeft hij uitgebreid de tijd om in te trekken. Heerlijk!

20160212_145846

Op bovenstaande foto zie je hoe hij eruit ziet wanneer je hem net aanbrengt. Een heerlijke dikke boterachtige creme dus. Heerlijk!
Velen onder jullie zullen Lush een duurder merk vinden, maar ik blijf overtuigd als ik zeg dat zij elke euro verdienen. Ik vind deze crème zijn geld echt waard en deze zal ik (en mijn vriend ook , want hij heeft zijn eigen pot hiervan!) zeker opnieuw kopen als hij op is.

Je kan deze fijne handy gurugu kopen voor €12,95 door op deze link te klikken.

 

Welke handcreme vinden jullie erg fijn?

 

Geef een reactie