Happy valentinesday: een kleine ode aan de lieve schat <3

Vandaag is het 14 februari, gekend bij iedereen als valentijnsdag. Zelf hebben de lieve verloofde en ikzelf afgesproken dat wij dit niet uitbundig vieren maar hé, eventjes stilstaan (buiten elke andere dag) dat mekaar graag zien, waarom niet?

Omdat Yarrith iemand is dat mij altijd door dik en dun steunt, dag en nacht klaarstaat voor mij, leek het mij leuk om eens een lieve brief te schrijven.
Als deeltje van het cadeautje <3 .

” Hoi lieve schat ,

Vandaag is het valentijnsdag , een dag waarbij we mekaar helaas niet zien (leve onze roosters die zelden uitkomen. Leve een beroep in de zorg en een beroep in de verkoop) maar waarbij we mekaar wel zeker eventjes horen door een belletje. Als je het zo bekijkt, is het gewoon een dag eigenlijk. Maar toch wil ik vandaag eventjes stilstaan. Stilstaan bij de kleine dingen, stilstaan bij dat ik je graag zie. Gelukkig doen we dit elke dag, maar vandaag mag het net ietsje meer zijn! Zelf vieren we het dit weekend. Lekker een dagje op uitstap, ’s avonds een filmpje in bed samen met de lieve Richi.

Ik wil eventjes stilstaan bij al wat je doet. Zo heb je mij vanaf onze eerste ontmoeting gesteund toen ik in een moeilijke situatie zat en ik het allemaal beu was en alles wou opgeven. Gelukkig was dat buiten jou gerekend en besloot je vanaf onze eerste ontmoeting klaar te staan voor me. Ik herinner me deze als gisteren (en jij ook want we lachen er nog regelmatig om). Ik bedenk me net dat ik anders dit weekend een flesje wijn moet voorzien, zodat je als de eerste keer kan zeggen: ik doe deze wel open! en deze dan opendoe op de meest klungelige , maar ook schattige manier. Met de kurk in twee en zelfs stukjes kurk in de wijn. Maar hé, zie nu , 2,5jaar later… Het heeft dus duidelijk gewerkt hé, jou versiertruc :D. Daarna weet ik nog goed, het weekendje Puurs Live , waar ik twee dagen hielp als vrijwilliger en we dolle pret hadden! Maar hé, ik ga niet alles vertellen want dan is dit een bericht van 10.000 woorden en dat is net iets te lang hihi!
Sinds ongeveer een jaar geleden ben ik ook begonnen met werken, wat moeilijk aangezien mijn uurroosters alles behalve logisch zijn en ik elke maand minstens twee weekends moet werken en nu ik er nog een studie bij doe, is het helemaal niet simpel. Maar toch, steun je mij. Dag en nacht. Niet alleen met mijn werk en mijn studie maar ook met mijn duizende hobbies. Als ik je weer de oren van je hoofd zaag omdat ik de ene periode helemaal into haken ben en dan weer into lezen en dan weer into iets anders, jij luistert met veel plezier en steunt me erin. Zo ook met Simplyesmee.be .
De moment dat ik je vertelde , dat het een droom was van me om een blog te hebben , was jij er meteen met : hé , komaan doe het! Zo begon ik er vol plezier aan maar merkte ik dat het werken toch veel vraagde van me, dus dat ik het liet minderen. Wanneer ik sprak om te stoppen met mijn blog, was jij er meteen om dit uit mijn hoofd te praten. Want waarom zou ik er mee stoppen? Waarom doe ik het niet gewoon wanneer ik er zin in heb, en is het dat ik in de maand maar één artikel heb geschreven, dan is dat toch goed zeker? Maar stoppen, no way! Daar stond jij niet achter.  Eerlijk, nu ik dit typ, dank je om dit uit mijn hoofd te praten. Want ik merk dat schrijven ergens ook een liefde is van me , net zoals lezen , haken en etc. Hihi. Wat ik wel super vind, is dat jij als kleine taalnazi met alle plezier al mijn opdrachten leest en deze artikels. Buiten deze, want hé, anders is het geen verrassing hé!

Lieve schat, ik weet dat wij onze downs hebben maar ik weet ook , zeker sinds deze maand, dat we er ons doorslaan. We hebben al voor grote vuren gestaan en ookal heb ik soms het gevoel het niet te redden, dan ben jij degene dat mijn hand vast neemt en zegt: samen lukt ons alles! Always!

Morgen is een dag dat ik nog net iets meer vol trots naar mijn tattoo kijk op mijn onderbeen. Want wij slaan er ons wel door , door kleine als grotere vuren.
Ik weet dat ik later zal denken: After all this time? Always <3

Lieve lieve lieve Yarrith,

I love you and happy valentinesday <3

Yours,

Esmée

Geef een reactie